> > > Singapore

 
Singapore 
Singapore este unul din cele mai frumoase si mai sigure orase din Asia de Sud-Est care iti ofera inca de la sosire o "lectie de curatenie".Daca ai ajuns in aceasta parte a lumii merita sa-i acorzi acestui oras-stat cateva zile ca sa-l vizitezi, sa-ti faci cumparaturi, sa te infrupti din bucataria asiatica: thailandeza, indiana, araba... sa te bucuri de festivalurile si evenimentele de tot felul...
Singapore!Simpla bucurie de a vizita un oras de neuitat! 
Incercand sa dam o definitie esentei orasului - stat Singapore, putem spune cu toata convingerea ca este vibrant, multicultural, sofisticat, cosmopolit, unde traditia si modernitatea, Estul si Vestul, se intalnesc intr-un confortabil parteneriat, intr-un amestec armonios...si cu imaginatie!Stau marturie acestui fapt nenumarate festivaluri si evenimente ce au loc pe parcursul unui an intreg , care celebreaza nu numai traditiile si credintele, dar in acelasi timp experientele metropolitane ale unui oras - stat dinamic si vibrant, aduse de artistii internationali sau evidentiate de cei traditionali prin piese de teatru chinezesti sau dansuri malaeziene.Oferind posibilitati infinite de shopping si de distractie, o multime de restaurante, cafenele cochete si multe alte atractii, Singapore este o destinatie tulburatoare.Singapore este o ideala poarta spre alte destinatii exotice din regiune, strategic aflata chiar in inima Asiei de Sud-Est, punct nodal catre alte tari la fel de interesante, cu o minunata diversitate culturala.Faceti neaparat o escala in Singapore - cu adevarat un "World City"- un oras unic, un mozaic fascinant de contraste, aflat intr-o vesnica schimbare.
 
In Singapore nu exista un sezon ploios sau uscat bine delimitat. Averse scurte, dar puternice sunt posibile pe toata durata anului.Clima tropical-temperata predomina pe parcursul întregului an, în timp ce temperaturile suportabile se datoreaza pozitiei la mare.
In Singapore exista patru limbi oficiale: engleza, mandarina, tamila si bahasa malaysia.
 
Atractii ... 
Insula Sentosa
Nu departe de Singapore se afla, în largul coastei, insula Sentosa. Insula este potrivita ca alternativa la hotelurile din oras, datorita arondarii sale extraordinare, dar si transportului public ieftin din Singapore (cca.15 minute cu autobusul). Sentosa s-a transformat în ultimii ani într-un centru de relaxare, cu numeroase atractii, hoteluri si plaje.
Singapore Zoological Gardens;
Night Safari;
Jurong Bird Park;
Singapore Botanic Gardens;
China Town;
Little India;
Geylang Serai;
Orchard Road...
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.