> > > Mauritius

 

Mauritius

Mauritius, insula de smarald se afla in mijlocul Oceanului Indian.Aici veti intalni un adevarat paradis in toate culorile curcubeului, bancuri de corali si o lume subacvatica minunata.In Mauritius natura este deosebita si unica, se deosebeste de celelalte insule din Oceanul Indian, aici dincolo de plajele cu nisip alb, se ridica munti vulcanici.Vegetatia este alcatuita in principal din arbori jacaranda, tufe de hibiscus, plantatii de bananieri si de ceai.Clima insulei este o trecere de la cea tropicala la subtropicala, racorind-o placut vantul de sud-est.Peste toate aceste atu-uri este pusa regeste coroana de ospitalitate si amabilitate a localnicilor.

Mauritius

Mauritius, insula de smarald se afla in mijlocul Oceanului Indian.Aici veti intalni un adevarat paradis in toate culorile curcubeului, bancuri de corali si o lume subacvatica minunata.In Mauritius natura este deosebita si unica, ea se deosebeste de celelalte insule din Oceanul Indian, aici dincolo de plajele cu nisip alb, se ridica munti vulcanici.Vegetatia este alcatuita in principal din arbori jacaranda, tufe de hibiscus, plantatii de bananieri si de ceai.Clima insulei este o trecere de la cea tropicala la subtropicala, racorind-o placut vantul de sud-est.Peste toate aceste atu-uri este pusa regeste coroana de ospitalitate si amabilitate a localnicilor.Diferitele etnii, culturi, formeaza aici un colectiv – intr-un tot unitar: francezi, indieni, africani si chinezi.La fel si specialitatile culinare sunt caracteristice grupurilor etnice, care traiesc aici.

Nu ratati! 
Navigare cu vele: in timpul acestei excursii veti avea ocazia sa vizitati coasta de nord-vest al insulei, cu un vas de pirati construit cu 140 de ani in urma.
 
Sud-vestul salbatic/Chamarel: calatorie pe coasta de vest spre “Black River”; cu vizita izvoarelor locale si zona Chamarel cu solul sau in 7 culori; apoi se viziteaza lacul sfant hindus - “Grand Bassin”.
Pranz intr-un restaurant elegant in Floreal. Cumparaturi in “Floreal Square”, unde sunt numeroase buticuri, magazine de bijuterii (duty free) si un muzeu de textile.
 
Zbor cu elicopterul: din elicopter se poate admira insula de la inaltime.
 
Coasta Mauritiana inglobeaza plaje lungi, nisipoase, cu zone edenice.
Grand Baie – Cote d’Azur de Mauritius – este un golf minunat in partea de nord a insulei, unde oceanul deosebit de linistit va cheama sa faceti plaja, schi nautic si sa navigati cu vele.
Pe langa frumusetea naturii, 2 temple hinduse, un port de croaziere, magazine, multe restaurante cu mancaruri traditionale, centru de sporturi nautice, garanteaza o vacanta de neuitat.
 
Belle Mare – in partea de est a insulei – particularitatea acestei plaje minunate consta in faptul ca la sfarsit de saptamana aici se aduna localnicii impreuna cu familiile pentru barbeque.
 
Le Morne se afla pe partea sudica a insulei, pe o peninsula, care are forma unui deget indreptat spre Madagascar. Zona este marcata de o formatiune deluroasa cu inaltimea de 556m, in fata careia, pe malul oceanului, se intinde o plaja frumoasa, cu nisip fin.
 
Black River/Tamarin se intinde pe partea de vest a insulei.
Plaja este visul oricarui fotograf: stanci dantelate (Mont du Rempart) se ridica deasupra lagunelor minunate marginite de palmieri – o panorama de neuitat!
Datorita pozitiei geografice unice, atrage surferi din toate colturile lumii.
Satul pescaresc din vecinatate, Grande Riviere - este baza nationala a pescuitului sportiv.
Mauritius reprezinta o destinatie de vacanta fascinanta!  
I
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.