> > > Malaezia

 

Malaezia 

Selamat Datang ! 

Acesta este salutul de "Bine ati venit" cu care sunteti intampinati la sosirea in Malaezia. 

Odata-n viata luati-va portia de vacanta, merita acest efort, indiferent de ce ati planificat pentru vacanta, exista cate ceva pentru fiecare in minunata si insorita Malaezie, un paradis tropical!
Amatorii calatoriei de aventura vor avea prilejul sa faca scufundari, rafting si sa exploreze pesteri.
Malaezia
 
Paradis tropical!
Odata-n viata luati-va portia de vacanta, merita acest efort, indiferent de ce ati planificat pentru vacanta, exista cate ceva pentru fiecare in minunata si insorita Malaezie, un paradis tropical!
Amatorii calatoriei de aventura vor avea prilejul sa faca scufundari, rafting si sa exploreze pesteri.
Malaezia este in acelasi timp visul oricarui sportiv, fiind locul unde se organizeaza spectaculoase intreceri de golf si palpitantul Concurs de Formula Unu.
Indiferent ca sunteti iubitor de natura, cultura, soare si plaja, de delicii culinare sau un impatimit fan al cumparaturilor, veti gasi aici un veritabil paradis.
Chiar daca nu sunteti familiarizati cu aceasta destinatie, veti fi curiosi sa aflati ca aici in chiar inima Asiei, Malaezia este realmente un creuzet ce inglobeaza o mare varietate de oameni si culturi.
Incepand din Kuala Lumpur, agitata metropola intesata de zgarie-nori, apoi continuand ceva mai incolo, la doar cateva minute, cu asezarile de-a dreptul bizare, veti intalni oameni interesanti, a caror traditii se mentin vii de secole prin limba vorbita, credinta, ritualuri, festivaluri si bucataria absolut senzationala.
Malaezia este o destinatie de-a dreptul binecuvantata prin insasi locatia sa, la nord de Ecuator, intre Thailanda si Singapore.
Cuvintele nu sunt suficiente pentru a numi acest taram ca fiind nu numai casa unora dintre cele mai frumoase plaje si insule din lume, dar si a unora dintre cele mai vechi paduri tropicale si regiuni muntoase cu o exotica si bogata flora si fauna. 
Nicaieri in Asia nu veti intalni un asemenea amalgam de rase, de la malaezieni, pana la chinezi si indieni cu credintele, traditiile lor diferite, pana la triburile indigene.
Una dintre caracteristicile esentiale si in acelasi timp minunate ale Malaeziei este aceea ca este eminamente asiatica – poti calatori de la o asezare tipica – malay, trecand in imediata vecinatate printr-o asezare indiana, ajungand pana in cartierul chinezesc; toata aceasta incursiune facandu-va sa simtiti ca ati vizitat trei tari diferite!   
Desigur aceasta bogatie de culturi, atrage dupa sine si o mare varietate de delicii culinare; incepand cu bucataria malay si cea indiana, care difera de la asezare la asezare, continuand cu cea chinezeasca ce difera de la grup la grup in functie de dialectul vorbit, precum si orice altfel de deliciu culinar intalnit, sunt menite sa va seduca mintea si simturile.
Daca sunteti un pasionat consumator de "curry", veti fi uluit si cucerit de picantele sosuri chinezesti si malay.Si pentru ca marile orase malaeziene nu se dezmint, avand un puternic caracter cosmopolit, veti intalni si delicii culinare apartinand bucatariei japoneze, europene si americane.
Ca o concluzie, lucrul cel mai important este acela ca malaezienii sunt mari amatori si iubitori de mancare buna, deci veti putea gasi la orice ora din zi sau noapte, un meniu pe masura orizontului asteptarii.
 
Sunteti bineveniti in Malaezia in orice moment al anului!
Acest tinut este binecuvantat cu o clima tropicala pe tot parcursul anului, ceea ce ne determina sa va recomandam imbracamintea lejera si deschisa la culoare, fiind nevoie doar de o jacheta in spatiile cu aer conditionat sau atunci cand calatoriti intr-o regiune muntoasa.
 
Limba oficiala este Bahasa Malaezia, apoi engleza este utilizata si inteleasa de toata lumea.
Marea majoritate a indicatoarelor si semnelor sunt inscriptionate in ambele limbi de circulatie.
 
Insule in soare!
Fiecare insula si statiune aleasa ca destinatie de plaja si relaxare are sa va dezvaluie propria sa poveste si propriile sale comori: LANGKAWI, PENANG si KOTA KINABALU(de la Marea Chinei de Sud – Regiunea SABAH din I-la Borneo-Kalimantan, insula impartita cu Indonezia).
 
Insule cu intinderi nesfarsite de nisip fin alb; ape cristaline in nuante de la albastru - azuriu pana la verdele – smarald...
Nu este nimic mai tentant decat sa leneviti pe un sezlong pe plaja minunata, absorbind razele si caldura soarelui in timp ce savurati o bautura racoritoare.
Pentru cei cu inclinatii acvatice, exista o multime de sporturi nautice si o intreaga lume subacvatica de descoperit.
Unele destinatii ca Penang si Kota Kinabalu ofera ele insele toate facilitatile unor orase prospere, pe langa relaxarea pe plaja, vizitarea unor locuri istorice, lacasuri de cult, parcuri, magazine si nu in ultimul rand deliciile culinare, toate pentru prea plinul inimii. 
Insula Langkawi este un punct de interes pentru iubitorii de scufundari, cu acces direct la una dintre cele mai spectaculoase vieti subacvatice din lume.
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.