> > > > Kuala Lumpur

 
KUALA LUMPUR- PULSUL MALAEZIEI
 
Vibranta capitala a Malaeziei, KL, nu poate fi descrisa doar intr-un singur cuvant.Fascinant si vibrant, acest oras cosmopolit este poarta de intrare a Malaeziei, te rasfata cu nenumaratele si tulburatoarele sale lucruri de facut si de vazut.
Turistii care vin pentru prima data in Malaezia si viziteaza orasul, vor fi uluiti de curatenia din mediul ambiant, de infrastructura moderna, de zgarie-norii stralucitori, si de partea veche a orasului, cu cladirile ei vechi, cu fascinantele sale lacasuri de cult si veneratie, cu pietele sale de noapte si cu restaurante de tot felul ce ofera delicii la preturi de nimic.
KUALA LUMPUR- PULSUL MALAEZIEI
 
Vibranta capitala a Malaeziei, KL, nu poate fi descrisa doar intr-un singur cuvant.Fascinant si vibrant, acest oras cosmopolit este poarta de intrare a Malaeziei, te rasfata cu nenumaratele si tulburatoarele sale lucruri de facut si de vazut.
Turistii care vin pentru prima data in Malaezia si viziteaza orasul, vor fi uluiti de curatenia din mediul ambiant, de infrastructura moderna, de zgarie-norii stralucitori, si de partea veche a orasului, cu cladirile ei vechi, cu fascinantele sale lacasuri de cult si veneratie, cu pietele sale de noapte si cu prosperele sale restaurante de tot felul ce ofera delicii la preturi de nimic.
In Kuala Lumpur, sederea devine o placere la hotelurile de clasa internationala, ce ofera camere la preturi dintre cele mai mici din lume.
Cumparaturile sunt extraordinar de ieftine si multe lucruri, de actualitate, in voga, precum confectiile si textilele, au preturi mult mai mici decat in alte orase din Asia.        
Mancarea este si ea la randul ei ieftina in K.L., cu doar 5 R.M.(ringgit malaezian) beneficiati de un meniu complet.
Puteti alege dintr-o mare varietate de feluri, de la deliciile malaeziene, asiatice de tot felul si pana la cele vestice, neavand nici o teama ca va v-a lipsi meniul preferat de acasa.
Este binecunoscut faptul ca in K.L.nivelul de trai este unul dintre cele mai ridicate din Asia, fapt confirmat si de UBS – Bank of Switzerland.
Linistea este un alt element esential in alegerea KL ca destinatie speciala; copaci seculari uriasi, o multime de flori, luxurianti pereti vegetali strajuiesc bulevardele, parcurile si gradinile completeaza aceasta imagine de Eden, toate acestea laolalta fac din acesta un oras verde si linistit.
Kuala Lumpur Lake Garden si Taman Titiwangsa sunt doua parcuri care sunt adevarate oaze de recreere si de liniste.
Aceste parcuri ofera o multime de facilitati pentru cei ce doresc sa practice diverse activitati sportive, jogging, canotaj si alte sporturi nautice, gradini de flori, de pasari si de fluturi.
Un alt element important in alegerea K.L. este viata de noapte, K.L.ofera o larga varietate de distractii, de la restaurantele deschise 24 de ore din 24, multimea pietelor de noapte risipite peste tot ca ciupercile dupa ploaie, pub-uri, baruri, disoteci, centre de bowling, snooker si cluburi, toate trepidand de viata si activitate.
K.L. are o istorie relativ recenta, inceputurile lui se inscriu undeva prin anul 1850, cand emigrantii chinezi au descoperit si infiintat mine de cositor pe intraga suprafata, zona fiind bogata in acest mineral.
Orasul, se afla situat in Provincia Selangor de pe coasta vestica a Peninsulei Malaezia, fiind unul din cele trei teritorii /provincii federale ale Malaeziei si   pe scurt este cunoscut sub denumirea de K.L.
             
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.