> > > Insulele Seychelles

 

Fiecare insula din Seychelles luata individual este deosebita prin atractiile ei unice. Descoperiti formele muntoase bizare de pe insula Mahe, parcul natural Vallee de Mai de pe insula Praslin, plajele de vis de pe insula La Digue sau unicitatea insulei private Sainte Anne. Toate insulele si hotelurile oferite in program le puteti combina cum doriti. 
Peisajul: Seychelles este recunoscut ca fiind paradisul pe pamant. Aici puteti gasi plaje intinse cu nisip fin si alb, plantatii de palmieri, lagune turcoaz cu ape cristaline, vegetatie tropicala bogata, diferite specii de animale si pasari tropicale precum si o fascinanta viata subacvatica.

Informatii generale

 
Insule: Fiecare insula din Seychelles luata individual este deosebita prin atractiile ei unice. Descoperiti formele muntoase bizare de pe insula Mahe, parcul natural Vallee de Mai de pe insula Praslin, plajele de vis de pe insula La Digue sau unicitatea insulei private Sainte Anne. Toate insulele si hotelurile oferite in program le puteti combina cum doriti.
 
Peisajul: Seychelles este recunoscut ca fiind paradisul pe pamant. Aici puteti gasi plaje intinse cu nisip fin si alb, plantatii de palmieri, lagune turcoaz cu ape cristaline, vegetatie tropicala bogata, diferite specii de animale si pasari tropicale precum si o fascinanta viata subacvatica. Acest grup de insule este recunoscut pentru granit si coarl de diferite forme si marimi.
 
Cultura: locuitorii insulelor sunt de diferite nationalitati. 80% dintre ei locuiesc pe insula pricipala Mahe. Capitala este Victoria, aici este centrul politic si economic, diferite piete, restaurante, cinematografe si magazine. Limba vorbita in zona este “creola” si este asemanatoare cu franceza doar ca difera putin la partea de gramatica. Limbile oficiale in Seychelles sunt engleza si franceza. Bucataria creola este axata pe peste si este o combinatie intre bucatariile africana, franceza, chineza si indiana.
 
Insula Mahe: este cea mai mare insula din acest arhipelag, iar capitala este Victoria, o metropola de moda veche care gazduieste cea mai mica statuieta din lume dedicata Reginei Victoria a Angliei. Statuia are doar 35cm inaltime si abia se zareste de vegetatia bogata din parcul unde este amplasata pe Long Pier Road. Seychelles a fost colonie franceza pana in 1976 cand si-a castigat independenta in urma unei revolte a englezilor in zona. Cele mai mari si mai frumoase lagune si golfuri sunt Grand Anse si Beau Vallon, care se afla la 30 min de metropola de mers cu bus-ul. Exista drumuri bune pentru drumetii prin jungla si va recomandam sa mergeti in excursii sa admirati niste peisaje montane de vis de la Copolia si Trois Freres pana in vrful muntelui Monre (904m, necesar ghid local). Timp de transfer la hotel circa 20-30minute.
 
Insula La Digue: nisipul alb si stancile gri gigantice sunt caracteristice acestei insule care are o suprafata de 10km patrati. Ocupatia principala a localnicilor este cultivatul vaniliei si a nucilor de cocos. Sa nu uitati sa vizitati La Veuve Special-Reserve, paradis al pasarilor rare. Timp de transfer circa 30 minute de mers cu barca din Praslin.
 
Insula Praslin: localizata la 37km nord-est de Mahe. Marea atractie a insulei este Valle de Mai – o plantatie de palmieri. Pe aceasta insula exista un arbore unicat cu frunze mari si albe unde pot fi zariti papagalii negri Praslins. Cine doreste poate sa faca o excursie la insula de granit Aride, o minunatie a naturii unde exista un parc national marin. Exista in zona si un refugiu cu pasari deosebite care merita vazut, dar aici este voie numai cu ghid. Timp de transfer cu avion mic circa 15minute din Mahe la Praslin, iar de la aeroport la hotel in jur de 10-20minute.
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.