> > > Dubai

 

Dubai 

In ultimii ani, Dubai s-a concentrat pe dezvoltarea puternica a turismului, urmat fiind indeaproape de celelalte emirate ce intra in alcatuirea acestui conglomerat arab: Sharjah, Abu Dhabi, Fujairah si Ras al Khaimah, undeva, e adevarat la scara ceva mai mica.Avand un climat subtropical, Dubai trebuie vizitat in perioada noiembrie-martie, turistii gasind aici servicii de cea mai buna calitate, perfect organizate, renumitele piete orientale (suq/ souk), natura exotica, fortarete in desert, palate si moschei, zgarie nori, o lume subacvatica – cu alte cuvinte o paleta larga de contraste ce cuceresc sufletul si mintea oricarui turist, transformand orice calatorie intr-un eveniment unic.

 
Dubai
In ultimii ani, Dubai s-a concentrat pe dezvoltarea puternica a turismului, urmat fiind indeaproape de celelalte emirate ce intra in alcatuirea acestui conglomerat arab: Sharjah, Abu Dhabi, Fujairah si Ras al Khaimah, undeva, e adevarat la scara ceva mai mica.
Avand un climat subtropical, Dubai trebuie vizitat in perioada noiembrie-martie, turistii gasind aici servicii de cea mai buna calitate, perfect organizate, renumitele piete orientale (suq/souk), natura exotica, fortarete in desert, palate si moschei, zgarie nori, o lume subacvatica – cu alte cuvinte o paleta larga de contraste ce cuceresc sufletul si mintea oricarui turist, transformand orice calatorie intr-un eveniment unic.
 
Nu ratati! 
In Dubai, facilitatile de cazare sunt extraordinare, combinand confortul european cu luxul oriental, iar calitatea serviciilor hoteliere atragand anual un numar imens de vizitatori.
Plinbandu-va de-a lungul Dubai Creek, veti descoperi viata de zi cu zi a portului, Dubaiul asa cum era odinioara.
Luati o barca si plimbati-va pe aceasta limba de apa sarata, care imparte orasul in doua cartiere: Deira si Bur Dubai, fiecare cu portia lui de muzee de arta orientala, moschei si mall-uri.
In Bur Dubai, vizitati Marea Moschee si districtul Bastakya, cu stradute inguste si case mici, pescaresti; exista aici un fel de muzeu al satului – tourist village- cu galerii de arta, un centru cultural si restaurante.Sheikh Saeed' House este fosta resedinta a familiei conducatoare, un exemplu de arhitectura locala, asezata strategic langa apa, pentru ca seicul sa poata observa de la balcon activitatea din port.
Pe malul opus, se afla cartierul Deira, cu zgarie -nori, pietele traditionale – suq/souk - cu mirodenii si aur, va invita la plimbare si cumparaturi, la fel ca si Deira City Center.
Dubai Marina si Marina Walk – cu magazine, restaurante, cafenele si panorama spre porturile de yahturi, reprezinta  locuri apreciate de turisti si de locuitori deopotriva.
Daca vreti plaja, indreptati-va spre Jumeirah Beach, situata pe coasta Golfului Arabic, aceasta parte a Dubaiului ofera plaje cu nisip fin si palmieri; tot aici se afla simbolul emiratului – hotelul de 7* Burj al Arab, o constructie in forma de vela, unde toate camerele sunt apartamente, cu preturi la fel de ametitoare ca si panorama pe care o ofera de la ultimul etaj, dar luxul este maxim.
Jumeirah Beach, supranumita in gluma „Beverly Hills”al Dubaiului, ofera vedere spre „Palm Jumeirah” - insula artificiala de forma unui palmier, cu vile exclusiviste, centre comerciale, porturi pentru yahturi si hoteluri de lux.
In noul cartier al orasului – Downtown – poate fi admirata cea mai inalta cladire din lume in acest moment – Burj Khalifa.
Complexurile moderne de birouri si apartamente de lux , Dubai Mall si „Old Town”- cartier in stil traditional arab, cu parcuri si canale navigabile, ofera un mediu de trai exclusivist.
Seara va puteti bucura de jocul de lumini si culori al celor mai mari fantani arteziene din lume.
Dubai Festival City este amplasat pe tarmul Creek,  in apropiere de centrul comercial Festival City, ce include peste 600 de magazine, 100 de restaurante, cafenele, bistro-uri, apartamente si hoteluri.
Dubai este o destinatie in continua dezvoltare, iar vacanta petrecuta aici cu siguranta nu o veti uita prea repede!               

 

 

Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.