> Vacante exotice - Cuba

 
Cuba
Marea de culoarea albastrului infinit, plaje cu nisip alb, golfuri minunate si insule de corali va asteapta aici, pe insula numita si perla Marii Caraibelor.Pe langa frumusetile naturale, Cuba ofera multe lucruri interesante de vazut: balustrade cu ornamente, palate si catedrale minunate, care amintesc de vremea cuceririlor spaniole.Frumusetile si comorile insulei au fost scoase la iveala inca de la inceputul secolului trecut si de atunci insula este vizitata de turisti din toate colturile lumii.
In ultimii ani Cuba s-a dezvoltat mult, devenind o destinatie cu adevarat turistica.
Cuba
 
Marea de culoarea albastrului infinit, plaje cu nisip alb, golfuri minunate si insule de corali va asteapta aici, pe insula numita si perla Marii Caraibelor.
Pe langa frumusetile naturii, Cuba ofera multe lucruri interesante de vazut: balustrade cu ornamente, palate si catedrale minunate, care amintesc de vremea cuceririlor spaniole.
Frumusetile si comorile insulei au fost scoase la iveala inca de la inceputul secolului trecut si de atunci insula este vizitata de turisti din toate colturile lumii.
In ultimii ani Cuba s-a dezvoltat mult, devenind o destinatie cu adevarat turistica, astazi turistii au posibilitatea de a alege dintre nenumaratele hoteluri moderne si pretentioase aflate pe plajele de vis si dintre programele si show-urile interesante organizate de hoteluri si restaurante deopotriva.
 
Atractii... 
Capitala Havana, cu obiectivele turistice cele mai cunoscute, ca de ex. Palatul Guvernamental si Capitoliul la El Prado, Catedrala si Plaza de la Catedral.
Facand o plimbare prin orasul vechi, puteti admira constructiile unice datate inca de pe vremea colonizarii, majoritatea fiind clasificate ca monumente istorice.
Puteti vizita barurile preferate de Ernest Hemingway: La Bodegouita del Medio si El Floridita.
Tropicana Show va ofera o seara de neuitat.
Turul junglei, excursia ofera prilejul de a descoperi jungla, apoi trecand pe langa paduri de mangrove, se face o pauza la o ferma de crocodili, pasari flamingo si alte animale.
Excursii cu catamaranul la reciful de corali din Varadero.
Se pot face scufundari pentru a urmari minunata lume subacvatica.
Playa del Este, la cca.12 km de Havana, are cea mai frumoasa plaja de pe coasta estica. 
Varadero, renumita statiune, de mai bine de 100 de ani, atrage turisti din intreaga lume.
In Varadero sunt caracteristice plajele lungi, kilometrice, cu nisip alb si apa cristalina.
In caldura tropicala turistii gasesc racoare la umbra palmierilor.
Buna dispozitie caraibiana este asigurata de formatii muzicale pe plaja, iar restaurantele si barurile ofera o larga paleta de specialitati culinare si bauturi locale.
 
 
 
Filtreaza ofertele
Criterii:
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.