> > > Bulgaria

 

 Coasta bulgareasca a Marii Negre se intinde pe o lungime de 378 km si este impartita in doua zone: partea nordica cu Varna si partea sudica cu Burgas.Dar indiferent de coasta aleasa veti fi impresionati!Albena: se afla la cca.37 km de aeroportul international din Varna, la 13 km de Nisipurile de Aur, intre coline impadurite si plaja lunga de cca.7 km si lata de cca.150 m cu nisip fin si cadere lina spre mare.In sezonul de varf, intre plaja si centru, circula un trenulet (contra cost).Se pot practica sporturi nautice, minigolf, bowling, calarie, ciclism, o multime de restaurante, cafenele si baruri vin in intampinarea asteptarii turistilor.

Coasta bulgareasca a Marii Negre se intinde pe o lungime de 378 km si este impartita in doua zone: partea nordica cu Varna si partea sudica cu Burgas.
Dar indiferent de coasta aleasa veti fi impresionati!
 
Albena: se afla la cca.37 km de aeroportul international din Varna, la 13 km de Nisipurile de Aur, intre coline impadurite si plaja lunga de cca.7 km si lata de cca.150 m cu nisip fin si cadere lina spre mare.In sezonul de varf, intre plaja si centru, circula un trenulet (contra cost).
Se pot practica sporturi nautice, minigolf, bowling, calarie, ciclism, o multime de restaurante, cafenele si baruri vin in intampinarea asteptarii turistilor.
 
Burgas: detine un aeroport international la cca.13 km, este cel mai mare centru administrativ, comercial si cultural din sud-estul Bulgariei. Recomandam vizitarea unuia dintre numeroasele muzee sau a bisericilor, a parcului verde de langa mare, portul si Catedrala Sfantul Chiril si Metodiu.
 
Duni: la sud de Burgas, la cca. 60 km de aeroport, langa un golf mare, protejat, inconjurat de dealuri si paduri de pin. Plaja cu nisip fin are o lungime de 4 km si o latime de pana la 100m. In apropiere se afla orasul pescaresc Sozopol, cu un pitoresc centru vechi.In fiecare an, la finele verii, are loc un spectacol al naturii cu totul deosebit, atunci cand mii de pasari migratoare se opresc intr-o arie naturala protejata, aproape de Duni, in drumul lor catre sud.
 
Nisipurile de Aur/ Golden Sands: cea mai mare statiune de pe coasta nordica a Marii Negre, se afla la cca.18 km nord-est de Varna, iar de aeroport la cca.30 km.Plaja lunga de cca.4 km si lata de pana la 100 m in unele locuri, este extrem de curata. Pe faleza aglomerata, restaurantele,cafenelele, barurile si magazinele va invita sa le treceti pragul. In sezonul de varf de-a lungul falezei circula trenulete (contra cost).Se pot practica sporturi nautice, tenis, calarie, ciclism – se inchiriaza biciclete.
 
Nessebar: se afla pe o peninsula lunga, legat fiiind de partea continentala printr-un dig ingust, la o distanta de cca.28 km de aeroportul din Burgas. Plaja este considerata ca fiind cea mai frumoasa de pe intreaga coasta datorita nisipului fin, galben-auriu, intinzandu-se de la Nessebar pana la Ravda, presarata cu dune de nisip absolut inedite.Centrul istoric din Nessebar este unul dintre cele mai vechi din Europa si face parte din patrimoniul cultural UNESCO.
 
Obzor: se afla la jumatatea drumului dintre Varna si Burgas, la cca. 70 de km atat de aeroportul din Varna, cat si de cel din Burgas, fiind inconjurat de un peisaj colinar cu paduri, campii si vii. Statiunea este renumita pentru plaja kilometrica, fiind ideala pentru familiile cu copii.In centrul oraselului, restaurante si magazine atrag turistii.
 
Pomorie: este una dintre cele mai frumoase statiuni din Bulgaria, aflata la cca.7 km de aeroportul din Burgas, localizata pitoresc pe o peninsula, care intra 2 km in mare.In apropiere se afla celebrul lac cu namol in forma de laguna, din apele caruia se scoate sare, iar namolul este folosit in scopuri terapeutice. Plaja minunata a fost distinsa de mai multe ori cu steagul albastru. Ofera posibilitati de shopping, baruri, restaurante.
 
Plaja soarelui/ Sunny Beach: este cea mai cunoscuta statiunede pe tarmul sudic al Marii Negre, la nord de orasul Nessebar, cu o plaja lunga de 8 km, lata, cu nisip fin si cadere lina spre mare.
Centrul orasului si faleza ofera posibilitati de shopping si de distractie, iar pe plaja – sporturi nautice si alte activitati sportive, la dispozitia turistilor sunt restaurante locale si internationale, cu preturi avantajoase, nenumarate baruri, cluburi si discoteci in aer liber. In sezonul de varf circula un trenulet intre cele mai importante puncte. Aeroportul din Burgas este la cca. 30 km.
 
Sveti Konstantin: este o statiune de traditie, situata intre Nisipurile de Aur si Varna, aeroportul din Varna la cca.20 km. Izvoarele de apa termala si apele curative, creeaza conditiile ideale pentru cure efectuate intr-o ambianta linistita, cu parcuri minunate si golfuri izolate.
 
Sveti Vlas: este o mica localitate situata in prelungirea Capului Emine, cu o plaja frumoasa, lunga de cca.100m, unde se pot practica sporturi nautice, cu restaurante, cafenele, baruri si cu posibilitati de distractie, la cca.5 km de Plaja Soarelui si la cca.35 km de aeroportul din Burgas.                      
Filtreaza ofertele
Transport:
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.